Συγκεκριμένα, σε βάρος ενός εικοσιδυάχρονου σχηματίστηκε δικογραφία καθώς προέκυψε ότι αφαίρεσε ένα αυτοκίνητο από την ευρύτερη περιοχή των Δικαστηρίων στα τέλη Αυγούστου του 2018.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας επίσης 22 ετών, καθώς αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο τον Ιούλιο του 2018.

Ένας 19χρονος φέρεται ότι παραβίασε την πίσω είσοδο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε χρηματικό ποσό 3.000 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και ένα… κλουβί με καναρίνι, τον Απρίλιο του 2018.

Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, ηλικίας 44 και 67 ετών, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την 22-03-2019 ευρισκόμενοι εντός φαρμακείου αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μέσα Ιουνίου 2018 αφαίρεσαν από τη βιτρίνα καταστήματος οπτικών ειδών ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Τέλος δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού, διότι τον Ιούλιο του 2018 αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thessnews.gr