Αθλητικά

Ο Μπούλης στο τιμόνι του Στρατωνίου

Νέο πρόσωπο στο πάγκο της ομάδας

Ο κιτρινόμαυρος σύλλογος ανακοίνωσε τη πρόσληψη του Βασίλη Μπούλη για την επόμενη προπονητική μέρα ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Ο έμπειρος προπονητής θα διαδεχθεί τον ικανό, Άκη Στόϊκο, που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της Μ. Παναγίας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Μ.Γ.Ο. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο προπονητή της αντρικής ομάδας για την σεζόν 2019-20 Βασίλη Μπούλη. Η διοίκηση του Μ.Γ.Ο. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ αποφάσισε να εμπιστευτεί έναν νέο προπονητή της περιοχής μας με στόχο την διατήρηση της ομάδας στο υψηλό στερέωμα της ποδοσφαιρικής Χαλκιδικής.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία , να έχει υγεία και μαζί με τους ποδοσφαιριστές να πετύχει τους στόχους.”

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης

Close
Back to top button
Close