Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης «Ημέρες τοπικών προϊόντων & παραγωγών – 5η γιορτή Αριστοτελικών & Αθωνικών Γεύσεων» στην Ιερισσό.

Ντόπιοι και επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, να ενημερωθούν και να αγοράσουν τοπικά προϊόντα τα οποία είναι υψηλής διατροφικής αξίας και τα οποία πρέπει να βρίσκονται στις ξενοδοχειακές μονάδες της Χαλκιδικής.

Το παρών στη λαμπρή εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Κουφίδης, ο δήμαρχος δήμου Αριστοτέλη, Γιώργος Ζούμπας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιερισσού, Κλεοπάτρα Αϊβαζίδου, ο πρόεδρος της πανελλήνιας Ενωσης Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος, ο αντιδήμαρχος δήμου Αριστοτέλη, Αργύρης Τσακνής και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος που μίλησαν κατά σειρά αναφοράς στην κάμερα του xalkidiki politiki.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 4 Αυγούστου με ώρες λειτουργίας της Εκθεσης από τις 7:30 το απόγευμα έως τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Αρκετά ήταν επισης και τα μέλη του Δ.Σ όπως οι  Στελιος Χούτας, Μαρία Καραβάνα, Δημήτρης Κρημνιανιώτης και η νεοεκλεγείσα δημάρχος Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά, δείχνοντας με την παρουσία τούς την βαρύτητα πού δίνει το επιμελητήριο στα προϊόντα της Χαλκιδικής και την προώθησή τους.