Η γιορτή γαύρου στη Ν. Σκιώνη του δήμου Κασσάνδρας πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου. Τα εδέσματα προσφέρθηκαν απλόχερα στους επισκέπτες, από τους ντόπιους ψαράδες που έβγαλαν άφθονη ψαριά και από τους διοργανωτές που βοήθησαν από την ΚΕΔΗΚ, όπως κάθε χρόνο για να διατηρηθεί αυτή η εκδήλωση που είναι θεσμός. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ, Χάρης Κουκουβίνος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους βοηθούν στην εκδήλωση και να εκφράσει την πεποίθηση ότι και η νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει με την ίδια προσπάθεια στη Ν. Σκιώνη και τη Γιορτή Γαύρου.

[metaslider id=79294]

“Μόνο θετικό πρόσημο μπορούν να έχουν αυτές οι εκδηλώσεις στη μέση της τουριστικής σεζόν”, τόνισε από την πλευρά της η Μαρία Παπαδημητρίου, υπεύθυνη του γραφείου Τουριστικής Προβολής της Κασσάνδρας.

Η νέα δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά τόνισε ότι είναι μια μικρή ευκαιρία η γιορτή για όλους τους τουρίστες να επισκεφτούν το ψαροχώρι της Ν. Σκιώνης που είναι και το μοναδικό λιμάνι της περιοχής.

Τραγούδια της Μακεδονίας, έντεχνα, ρεμπέτικα αλλά και μικρασιάτικα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στη διάρκεια της γιορτής οι επισκέπτες από τη φωνή της Νάντιας Καραγιάννη και του Νίκου Καραγιάννη. Η Ν. Καραγιάννη χαρακτήρισε εξαιρετική τη φιλοξενία που της επιφυλάσσει κάθε φορά ο τόπος της Μακεδονίας, όποια περιοχή κι αν επισκεφτεί.