Αθλητικά

Αναπροσαρμογή και επέκταση συμβολαίου ο Τσιγγάρας

Για άλλα τέσσερα χρόνια στο Αγρίνιο ο Πορταριανός μέσος

Προς επιβράβευση των τριών νεαρών που πέρσι βοήθησαν πολύ στη πορεία της ομάδας, ο Παναιτωλικός τους  πρόσφερε νέο συμβόλαιο. Ο Χαλκιδικιώτης μέσος, Άγγελος Τσιγγάρας(φώτο δεξιά), είναι ένας εκ των τριών που θα είναι κάτοικος Αγρινίου για άλλα τέσσερα χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Ο Γιώργος Λιάβας, ο Αλέξανδρος Μαλής και ο Άγγελος Τσιγγάρας, θα είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για ακόμα τέσσερα χρόνια. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού και καθιερώθηκαν στην ομάδα μας την προηγούμενη σεζόν, συμφώνησαν στη αναπροσαρμογή και επέκταση των συμβολαίων τους έως τον Ιούνιο του 2023.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close