Τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος και ειδικά φέτος το καλοκαίρι που ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση στις εγκαταστάσεις τους. Τζακούζι, σάουνες, ατομικές μπανιέρες και δύο πριβέ χώροι με ιαματικό νερό είναι πλέον το νέο απόκτημα των εγκαταστάσεων για όσους επιθυμούν να τα επισκεφτούν.

[metaslider id=79712]

Ο στόχος που είχε θέσει η απερχόμενη δημοτική αρχή ήταν να λειτουργήσει τα Λουτρά σε 12μηνη βάση. Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, η ΚΕΔΗΚ ανέλαβε την ευθύνη να εδραιώσει την εξωστρέφεια στα Λουτρά και να πετύχει φυσικά την επίσημη αναγνώριση και σε ΦΕΚ των ιαματικών πηγών. Αφού λοιπόν δόθηκε η πιστοποίηση, πήρε μπρος στη συνέχεια ο μηχανισμός του εκσυγχρονισμού και της ταυτότητας για τις εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σήμερα, που τα Λουτρά είναι αρκετά γνωστά πλέον στους λάτρεις του ιαματικού τουρισμού.

“Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο αλλά δικαιωθήκαμε”, τονίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ Χάρης Κουκουβίνος. “Τώρα εναπόκειται στη νέα δημοτική αρχή να συνεχίσει το έργο που αφήνουμε. Αισθάνομαι κάτι παραπάνω από περήφανος για το έργο που κάναμε. Και το αποτέλεσμα φαίνεται από την αποδοχή του κόσμου”, επισημαίνει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κύριο Κουκουβίνο, το αν είναι εφικτό να δουλέψουν τα Λουτρά καθόλη τη διάρκεια του έτους θα φανεί από τη φετινή χρονιά που θα λειτουργήσουν τα σπα και οι πριβέ χώροι. Άλλωστε εκεί αποσκοπούσε και η όλη προσπάθεια, στο να προσελκύσουν νεολαία και επισκέπτες που επιδιώκουν τη χαλάρωση και την ψυχαγωγία πέρα από τις θεραπευτικές ιδιότητες των νερών.

Πολύ σύντομα θα μπορεί ο καθένας να δει σε βίντεο που θα ολοκληρώνεται, το σύνολο των εγκαταστάσεων και τον περιβάλλοντα χώρο ώστε να… πάρει μια γεύση από τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, που η φήμη τους άρχισε ήδη να διαδίδεται προς κάθε κατεύθυνση.