ΓενικάΕλλάδαΕνημέρωσηΚοινωνία

Ξέσπασε η κόρη του ήρωα Τάσου Ισαάκ: «Τόσα χρόνια κρύφτηκα μέσα στο θυμό μου. Οι δολοφόνοι βαφτίζονται ‘υπουργοί’ και ‘βουλευτές’»

Με σύνθημα «Πατρίδα μας η ιστορία μας – Δεν την πουλάμε» πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση στο οδόφραγμα της Δερύνειας, η 23η πορεία μνήμης Ισαάκ – Σολωμού – Συγκίνησε στην πρώτη ομιλία της η κόρη του ηρώα Τάσου Ισαάκ, Αναστασία – Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση

Μοτοσικλετιστές από όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου έφτασαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο κατοχικό οδόφραγμα της Δερύνειας για την προγραμματισμένη εκδήλωση που διοργάνωσε η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού».

Όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους, η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού,  οι μοτοσικλετιστές, αγνοούμενοι που πάππον ως αγγόνιν, θυμούνται τις θυσίες και την αδικία. Τραγουδούν για τη λευτεριά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κόρη του ήρωα Τάσου Ισαάκ, Αναστασία συγκίνησε το κοινό με την όμιλια της για τα 23 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του πατέρα της, τότε 24χρονου Τάσου Ισαάκ από τους Τούρκους. Στο οδόφραγμα της Δερύνειας παρευρέθηκαν επίσης ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού, Σπύρος αλλά και η μητέρα του Τάσου Ισαάκ.

 

Πηγή: otavoice.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close