Η ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20 έκανε… πρεμιέρα χθες, Δευτέρα (19/8) στον Πολύγυρο καθώς πραγματοποιήθηκαν τόσο οι βραβεύσεις των πρωταγωνιστών του προηγούμενου πρωταθλήματος, όσο και οι κληρώσεις των επόμενων διοργανώσεων.

Την όμορφη εκδήλωση στην πρωτεύουσα συνόδεψε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι ομάδων, λάτρεις του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής αλλά και επίσημοι καλεσμένοι. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος που τιμήθηκε και για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ, Εμμανουήλ Γαβριηλίδης, ο αρχιδιαιτητής, Γιώργος Μπίκας, αλλά και οι βουλευτές Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας και Κυριακή Μάλαμα.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψαν οι βραβεύσεις των περσινών πρωταγωνιστών των πρωταθλημάτων της Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, τιμητικές πλακέτες και τρόπαια έλαβαν: ο ΠΟ Τρίγλιας για την προσφορά του και την άνοδο στο πρωτάθλημα της Football League, ο ΠΟΝ Καλλικράτειας για την άνοδο στη Football League 2 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, ο Αετός Βαρβάρας για την άνοδο στην Α1 κατηγορία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Βόρειου ομίλου της Β’ κατηγορίας και ο Ηρακλής Ν. Φώκαιας για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νότιο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, αλλά και ο Ηρακλής Μ. Παναγίας για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας. Επίσης, βραβεύτηκαν οι πρώτοι σκόρερς των πρωταθλημάτων: Γιώργος Σαϊτιώτης της Α’ κατηγορίας και Άγγελος Ραμιώτης της Β’ κατηγορίας.

Η προσοχή όλων, μετά τις βραβεύσεις, επικεντρώθηκε στις κληρώσεις τόσο του κυπέλλου, όσο και των πρωταθλημάτων.

Στην Χαλκιδική Πολιτική μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος και ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Σταύρος Σαρηγιαννίδης.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν, κατά σειρά, ο πρόεδρος της Τρίγλιας, Χρήστος Μήτσου, ο πρώτος σκόρερ της Α’ κατηγορίας και νυν προπονητής και παίκτης του ΑΟ Σημάντρων, Γιώργος Σαϊτιώτης, ο προπονητής του Αετού Βαρβάρας, Κώστας Κωτάκης και ο γενικός αρχηγός του Θερμαϊκού Πορταριάς, Γιώργος Παπαμέτης.