SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω χθες τα ξημερώματα τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 32, 30 και 20 ετών, οι οποίοι προσπαθούσαν από κοινού να διαρρήξουν μονοκατοικία στο κέντρο της πόλης. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική σφύρα την οποία χρησιμοποιούσαν ως διαρρηκτικό εργαλείο.

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 47χρονος αλλοδαπός και 45χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθαν σε αποθήκη οικιακών ειδών στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.

Χθες το βράδυ στην περιοχή της Τούμπας δύο αλλοδαποί 22 και 37 ετών, αφαίρεσαν από αντρόγυνο αλλοδαπών εντός αστικού λεωφορείου ένα κινητό τηλέφωνο. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή και κατά την αποβίβασή τους, ο παθών επιχείρησε να τους ακινητοποιήσει, πλην όμως οι δράστες με χρήση σωματικής βίας αφού του αφαίρεσαν ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο, τράπηκαν σε φυγή. Ειδοποιηθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς συνέλαβαν χθες το πρωί 41χρονο ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς αφαίρεσε την μοτοσικλέτα από κοινού με συνομήλικο συνεργό του και μεσημβρινές ώρες της 19-08-2019 χρησιμοποιώντας το ανωτέρω δίκυκλο αφαίρεσε το πορτοφόλι ημεδαπής στην περιοχή της Καλαμαριάς. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε τρεις οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία.