Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική, Απόστολος Πάνας σε εισακτέους και μη σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ παράλληλα συνεχάρη τόσο τους γονείς όσο και τους εκπαιδευτικούς για τη συμβολή τους.

Αναλυτικά:

«Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μαθητές που πέτυχαν να εισαχθούν στις Σχολές επιλογής τους αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές που δεν τα κατάφεραν για την προσπάθεια και τον αγώνα τους.

Ο δρόμος για τις πανελλήνιες εξετάσεις είναι μακρύς και δύσκολος και σε αυτόν συνοδοιπόρους είχατε τους γονείς και τους καθηγητές σας στους οποίους επίσης αξίζουν συγχαρητήρια για το κουράγιο και τις γνώσεις που σας έδωσαν!

Το σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια δε σταματά ποτέ για να κατακτήσουμε τα όνειρά μας και αυτό το μήνυμα πρέπει να αποτελεί οδηγό στη ζωή σας ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε!

Καλή αρχή στην ενήλικη ζωή και στις σπουδές σας, μην ξεχνάτε ότι εσείς είστε ο λόγος που όλοι εμείς αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον»!