Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Αναστασία Χαλκιά: «Θα είμαι δήμαρχος για όλη την Κασσάνδρα» (pics+vid)

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Κασσάνδρας

Το μεσημέρι της Παρασκευή 30 Αυγούστου τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Κασσάνδρας.

Η τελετή έγινε στον αύλειο χώρο του δημαρχείου παρουσία πλήθους δημοτών, και των δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Στην ορκωμοσία ήταν επίσης ο Βουλευτής Απ. Πάνας, ο προεδρος ΠΟΞ Γρ.Τάσιος και ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ,  Γ. Πασαλής.

Στο μήνυμά της για τη θητεία που ξεκινά η νέα δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Στόχος μας για τα επόμενα 4 χρόνια είναι να πάρει η Κασσάνδρα αυτό που πραγματικά της αξίζει. Απαιτείται για τον σκοπό αυτό η συνεργασία και η ομόνοια όλων. Θα δουλέψουμε σκληρά και από την πρώτη στιγμή καθώς δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, προκειμένου να κρατήσουμε ψηλά τον κεντρικό πυλώνα στήριξης της οικονομίας μας, τον τουρισμό. Σε κάθε προσπάθεια θα είμαι δήμαρχος για όλους τους δημότες τους οποίους και ευχαριστώ για τη στήριξη και την παρουσία τους σήμερα εδώ».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Κασσάνδρας είναι 27 στον αριθμό. Δέκα δημοτικοί σύμβουλοι προέρχονται από την πλειοψηφούσα παράταξη της δημάρχου, εννέα από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Κώστα Παπαγιάννη και οχτώ από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης του πρώην δημάρχου Βασίλη Κυρίτση.

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close