Αθλητικά

Χαλκιδική: Νέος σύλλογος μπάσκετ

Με το όνομα Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Χαλκιδικής (Κ.Α.Ο.Χ.)

Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Χαλκιδικής (Κ.Α.Ο.Χ.) είναι ο νέος Σύλλογος Μπάσκετ της Χαλκιδικής, που προέκυψε από την συνεργασία σε κάθε επίπεδο τριών ιστορικών ομάδων του νομού, του Α.Ο. Τρίγλιας, του Π.Ο. Μουδανιών και της Ευρώπης ’87 Πευκοχωρίου, οι οποίες επί σειρά ετών διέπρεψαν -κυρίως η τελευταία- στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Η συνεργασία ομάδων προάγει αναμφίβολα τις αγωνιστικές δυνατότητες μιας νέας ομάδας, λόγω πλουραλισμού και επιλογής ποιοτικότερων παικτών. Αλλά και την οργανωτική συγκρότηση των υποδομών της, απαραίτητου στοιχείου για ανάδειξη ταλέντων και επίτευξη διαχρονικότητας στην λειτουργία της.

Η νέα ομάδα μπάσκετ της Χαλκιδικής, ο ΚΑΟΧ, από την φετινή περίοδο θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με στόχο την αναβάθμιση και περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ στις τρεις περιοχές και συνολικότερα στον νομό.

Οι υποδομές της, αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της, προσφέροντας πλέον ένα μεγαλύτερο όραμα στα νέα παιδιά, θα συνεχίσουν κατά τόπους όπως μέχρι σήμερα, με συντονισμό από τον ΚΑΟΧ και προγράμματα που θα ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close