Παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος της 9χρονης κόρης του Λουίς Ενρίκε, Χάνα.

Η μικρή έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και ο πατέρας της, πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, της Μπαρτσελόνα και της Ρόμα και παλιά μεγάλη δόξα των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ το γνωστοποίησε μέσω διαδικτύου.

«Η κόρη μας, η Χάνα, πέθανε αυτό το απόγευμα σε ηλικία 9 ετών, έχοντας παλέψει σκληρά για πέντε ολόκληρους μήνες κόντρα στο οστεοσάρκωμα (καρκίνο των οστών). Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την στοργή που μας δείξατε αυτούς τους μήνες και εκτιμούσε τη διακριτικότητα και την κατανόηση.

Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό των νοσοκομείων “Sant Joan de Deu” και “Sant Pau” για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, ιδιαίτερα την ομάδα παρηγορητικής φροντίδας στο Sant Joan de Deu.

Θα μας λείψεις πολύ, αλλά θα σε θυμόμαστε κάθε ημέρα της ζωής σου με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε στο μέλλον ξανά. Θα είσαι το αστέρι που οδηγείς την οικογένειά μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λουίς Ενρίκε.

Τα μηνύματα συμπαράστασης στον Ενρίκε είναι χιλιάδες, με πολλές ομάδες και αθλητές από όλα τα σπορ και όχι μόνο το ποδόσφαιρο να εκφράζουν τη στήριξή τους.