O Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος, προπονητής του ΠΟΜ μπάσκετ και εκ των ιδρυτών της νέας ομάδας μπάσκετ ΚΑΟΧ στη Χαλκιδική, μίλησε στη Χαλκιδική Πολιτική για τη σκέψη και την άμεση υλοποίηση του σωματείου.

Αναλυτικά:

Πως επήλθε η συμφωνία των ομάδων για μια τέτοια κίνηση;

«Η απόφαση ήταν υπόθεση δευτερολέπτων. Οι στόχοι είναι κοινοί και το πιστεύουμε πως ήταν μονόδρομος μια τέτοια κίνηση για τον τόπο μας».

Ποια ήταν τα κίνητρα για τη δημιουργία της νέας ομάδας;

«Η δική μας δουλειά, που ασχολούμαστε καθημερινά με τον σύλλογο είναι να βρίσκουμε λύσεις στο πως θα βελτιώνουμε τις συνθήκες και τις προοπτικές των παιδιών. Κάνοντας μια τέτοια συνεργασία μεγαλώνεις και βελτιώνεις την ποιότητα που προσφέρεις στα παιδιά καθώς δυναμώνεις αγωνιστικά αλλά και διοικητικά σε όλους τους τομείς».
Μάλιστα, μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κος Παναγιωτόπουλος ξεκαθαρίζει τα παρακάτω:

«Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, σε όσους ξαφνικά ενδιαφερθήκατε για το τμήμα μπάσκετ του ΠΟΜ, ο ΠΟΜ ΔΕΝ διαλύεται άπλα θα συνεργαστούμε τρεις ομάδες μαζί (ΚΑΟΧ) για να πάμε το άθλημα πιο μπροστά. Επειδή είμαι αποφασισμένος για αυτήν την ιδέα και την πιστεύω με όλο μου το είναι, παρακαλώ πολύ όσοι αγαπήσατε τον ΠΟΜ, τμήμα Μπάσκετ την τελευταία εβδομάδα ειδικά, για να πληροφορήστε σωστά μπορείτε να μου κάνετε ερωτήσεις κατευθείαν σε μένα και να σας απαντώ και δημοσίως γιατί είναι δικιά μου πρωτοβουλία και των συνεργατών μου που τρέχουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε τον αθλητισμό στην περιοχή……ευχαριστώ.

Παρακάτω, το ρεπορτάζ της Χαλκιδικής Πολιτικής για τη νέα ομάδα:

http://www.xalkidikipolitiki.gr/2019/08/30/chalkidiki-neos-syllogos-mpasket/