Την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 8μμ πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού προγραμματισμένη συνάντηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ισχυρός Αριστοτέλης”, Αργύρη Τσακνή, με τα μέλη της παράταξης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκλεγμένοι -και μη- δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και εθελοντές – μέλη που είναι πάντα κοντά στην παράταξη.

Σκοπός της εν λόγω συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και έτυχε θερμής υποδοχής από όλους, ήταν να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στη διαδικασία παράδοσης και παραλαβής της δημοτικής αρχής και ο καθορισμός των επόμενων βημάτων της παράταξης ως μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Αριστοτέλη.

Ο Αργύρης Τσακνής στάθηκε στο ότι είναι σημαντικό για τον δήμο να υπάρχει μία αντιπολίτευση που θα στοχεύει αφενός στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν τους δημότες, σε μία συνεχή διαδικασία επίλυσης προβλημάτων, στην επισήμανση των «κακών κειμένων» της νέας διοίκησης, αλλά αφετέρου δημιουργική και παραγωγική και σε καμία περίπτωση στείρα και αναχρονιστική αντιπολίτευση.
Οι αρχές, οι αξίες και οι “κόκκινες γραμμές” της παράταξης, καθώς και η γνώση που έχει αποκτηθεί από τα πέντε χρόνια θητείας αρκετών μελών της στο Δήμο Αριστοτέλη, θα αποτελέσουν τον οδηγό για κάθε παρέμβαση, σημείωση και τοποθέτηση με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Με τις θέσεις του Αργύρη Τσακνή συμφώνησαν και υπερθεμάτησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και μέσα από τις τοποθετήσεις τους, αλλά και τη συμμετοχή τους, φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο “Ισχυρός Αριστοτέλης” είναι ενωμένος και συσπειρωμένος όσο ποτέ!

Ευχές από όλους για καλή θητεία στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, Σ. Βαλιάνο, καθώς και σε όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, διατυπώθηκαν τόσο από τον Αργύρη Τσακνή, όσο και από όλους όσους μίλησαν, όπως και ευχές για δύναμη και καλό αγώνα στους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του “Ισχυρού Αριστοτέλη” για μια παραγωγική και ωφέλιμη θητεία για τον τόπο.

Στο κοινό συμπέρασμα της αντιπολιτευτικής στρατηγικής του “Ισχυρού Αριστοτέλη” προέκυψε ομόφωνα ότι ο Δήμος Αριστοτέλη δεν πρέπει να γυρίσει πίσω. Θα είμαστε υποστηριχτές κάθε γόνιμης και πραγματικά αναπτυξιακής προσπάθειας και δράσης της νέας δημοτικής αρχής, αλλά θα είμαστε δυναμικά αντίθετοι σε κάθε περίπτωση που από τις κινήσεις της κρίνουμε ότι κινδυνεύει το κοινό συμφέρον, η υγεία, το περιβάλλον, οι αρχές και οι αξίες μας.