Τη δική του τοποθέτηση για το πολύ σημαντικό ζήτημα της καθαριότητας και της συμβολής που πρέπει να έχουν όλοι οι πολίτες έκανε ο Γιώργος Δαλδογιάννης. 

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στο δήμο Σιθωνίας που την τελευταία τετραετία διετέλεσε πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης τόνισε:

«Αγαπητοί συνδημότες, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως αντιδημάρχου Σιθωνίας, με κύριο τομέα αρμοδιότητας εκτός των άλλων, αυτόν της καθαριότητας, θα ήθελα επιγραμματικά να τονίσω ότι η καθημερινότητα βασική παράμετρος της οποίας είναι ο τομέας της καθαριότητας, είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας.

Ζητώ την συμμετοχή όλων σας, σε ένα σχέδιο που θα εκπονηθεί και θα αποτελέσει απόφθεγμα διαβούλευσης με όλους τους αιρετού, τους φορείς, τους συλλόγους, τους πολίτες.

Ο Δήμος ναι, θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και ο πολίτης όμως τις δικές του. Ενημέρωση, σχεδιασμός, οργάνωση, προγραμματισμός είναι οι κύριοι άξονες.

Μέσα από αυτή τη σελίδα και απ’ όπου αλλού μου δίνεται η δυνατότητα, θα σας ενημερώνω για όλες τις δράσεις και τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν.

Ο τόπος μας είναι υπόθεση όλων μας».