Αθλητικά

«Αντεπίθεση» μεταγραφών για το Λάκκωμα

Πήρε και τον έμπειρο Νίκο Κατσόγλου

Αρκετούς και αξιόλογους παίκτες ανακοίνωσε το συγκρότημα του Λεωνίδα Κασάπη, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά. Η «βόμβα» έχει να κάνει με την απόκτηση και επιστροφή του Νίκου Κατσόγλου, έμπειρου αμυντικού μέσου, με σπουδαία θητεία σε εθνικές κατηγορίες, που με τις ικανότητες, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του, θα προσφέρει πολλά και στον Διγενή, αλλά κυρίως στους νεαρούς ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μαζί με τους άλλους δυο έμπειρους με εκατοντάδες συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες, Σωτήρη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Κιουλτζή.

Από κει και πέρα, αποκτήθηκαν ο αμυντικός Γρηγόρης Ποτουρίδης (από Καλλικράτεια), ο επιθετικός Ηρακλής Βελάι (από Βασιλικά), ο μέσος Σίμος Ρασίμογλου (από Αστραπή Δενδροποτάμου), οι νεαροί ταλαντούχοι Παναγιώτης Γαβρικούδης, Γιάννης Ευθυμιάδης, Παναγιώτης Τσαμασλίδης (όλοι κατάγονται από το Λάκκωμα και αγωνίζονταν στην ΑΕ Φαλήρου), όπως επίσης και ο αμυντικός Γιώργος Τσεκούρας (από τη Θύελλα Κρήνης) και ο Γιώργος Ζαμπούρης (ΠΕΡΑ).

Το σίγουρο είναι πως ο Διγενής θα παρουσιαστεί μια διαφορετική ομάδα, με φιλόδοξους στόχους. 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button