Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας ο αθλητής και Δάσκαλος στους ”ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ” ΚΑΙ ”ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΑΧΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ”, έπειτα από συγκλονιστική μάχη , στην παράταση, κέρδισε τον αθλητή από την Καμπότζη και κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο σε σύνολο 14 αθλητών χάνοντας για 2 πόντους μόνο από τον Τσέχο αθλητή.

Επίσης, στις ομαδικές μάχες κατέκτησε την τρίτη θέση κερδίζοντας Μογγολία και Αργεντινή, μη συνεχίζοντας, λόγω τραυματισμού της ομάδας, με την Ιαπωνία. Τέλος, στις ομαδικές θραύσεις, επίσης χάλκινο μετάλλιο έπειτα από μεγάλη μάχη για την τρίτη θέση, με την διοργανώτρια Βουλγαρία, την οποία απέκλεισε τελικά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Χαλκιδικιώτη αθλητή (με καταγωγή από την Ίδα Αλμωπίας) γιατί εδώ και χρόνια, καταφέρνει να βρίσκεται στους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης αλλά και του κόσμου. Στην Εθνική ομάδα συμμετείχε και ο μαθητής του και Δάσκαλος στο Άρμα ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ και ΜΑΚΕΔοΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, Τοκμακίδης Σταύρος, ο οποίος με πολύ καλές εμφανίσεις κατάφερε να κατακτήσει 3 χάλκινα και ένα ασημένιο μετάλλιο. Μαθητής και Δάσκαλος έκαναν ως Έλληνες το καθήκον τους!!!