Το πρόγραμμα της επίσκεψης των πολιτικών αρχηγών στην 84η ΔΕΘ έγινε γνωστό, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να την εγκαινιάζει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την ΔΕΘ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και θα είναι ο κύριος ομιλητής στην τελετή εγκαινίων η οποία θα γίνει στις 7.30 το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Την επομένη, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, επίσης στο «Ι. Βελλίδης».

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την ΔΕΘ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Στις 16:00 θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO και στις 20:30 θα μιλήσει στην αίθουσα «Ελλοπία» του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης».

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου επισκέπτεται τη ΔΕΘ η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία στις 13:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα C του περιπτέρου Ν. Γερμανός.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στη ΔΕΘ πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι τριών κομμάτων. Ειδικότερα, στις 11:30 θα δώσουν συνέντευξη Τύπου εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων στην αίθουσα C του περιπτέρου Ν. Γερμανός.

Δύο ώρες αργότερα, στις 13:30 στην ίδια αίθουσα θα παραχωρήσει τη δική του συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Στις 18: 00, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης θα μιλήσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στη ΔΕΘ ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος στις 13:00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα C του περιπτέρου Ν. Γερμανός.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στις 19:30 στο «Ι. Βελλίδης» και την επομένη, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.

*Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πότε θα επισκεφθεί και θα μιλήσει στη ΔΕΘ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.