Αθλητικά

Πρεμιέρα στην Καβάλα για την Τρίγλια

Ο ΠΟΤ δίνει το πρώτο ματς του πρωταθλήματος σε έναν νομό που έζησε την επιτυχία της ανόδου

Η Τρίγλια φιλοξενείται από την Καβάλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League στις 29 Σεπτεμβρίου.

Είναι άξιο αναφοράς πως η Τρίγλια, λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα, στην Χρυσούπολη, απόλαυσε τη γεύση της ανόδου επικρατώντας του τοπικού Νέστου στο μπαράζ που έγινε προ μηνών.

Την 2η αγωνιστική η Τρίγλια υποδέχεται τον Ασπρόπυργο για την πρεμιέρα των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο σπίτι της.

Ωστόσο, το σύνολο του ΠΟΤ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τα παιχνίδια της Footbal League καθώς προέχει ο αγώνα Σούπερ Καπ με την Καλλικράτεια, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι δυο τους, στο γήπεδο του ΠΟΝΚ την Κυριακή (8/9) στις 16:30μ.μ

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close