Σήμερα, Κυριακή(8/9) διεξήχθη το ματς τελικός του Super Cup Χαλκιδικής ανάμεσα στην πρωταθλήτρια και τη κυπελλούχο Χαλκιδικής της προηγούμενης σεζόν.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Τρίγλιας, περσινή κυπελλούχος, με σκόρερ τον Γιάννη Ντούγκα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αμφότερες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και κατά διαστήματα απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο που ενθουσίασε το κοινό που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Καλλικράτειας.

Η Τρίγλια ήταν αυτήν που είχε την υπεροχή των κινήσεων αλλά μέχρι τα τελευταία λεπτά του ματς δεν είχε αποδώσει καρπούς. Βέβαια, έχασε περισσότερες ευκαιρίες από την Καλλικράτεια να ανοίξει νωρίτερα το σκορ, ωστόσο, χωρίς να επιτευχθεί το πολυπόθητο γκολ.

Λίγο πριν οδηγηθούν οι ομάδες στην έξτρα διαδικασία της παράτασης και στα πέναλτι, αν χρειαζόταν, η Τρίγλια άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Ντούγκα και κατέκτησε το τρόπαιο του Super Cup.

Οι δυο ομάδες θα είναι αυτές που θα εκπροσωπήσουν την Χαλκιδική στις εθνικές κατηγορίες. Από τη μια η Τρίγλια στη Football League, από την άλλη η Καλλικράτεια στη Football League 2.

ΠΟΝ Καλλικράτειας – ΠΟ Τρίγλιας 0-1
Σκόρερ: Ντούγκα (90+)

Διαιτητές: Τσακαλίδης, Μαλανδρής, Κεχαγιάς, Αναστασόπουλος

Συνθέσεις:

Καλλικράτεια(Γεωργιάδης): Συλλεκτής, Κοσμίδης, Παπακωνσταντίνου, Μάντζιος, Κύρκου, Αποστόλου, Ταχματζίδης, Κουκουλέκης, Ξανθόλπουλος, Σουλίδης, Γκέρι
Αλλαγές: Λαζαρίδης, Μπακαλιάνης, Παπαγεωργίου, Τσολακίδης, Βαλμάρσκι, Χατζηιγνατιάδης, Κιουρτσίδης

Τρίγλια: Βούρας, Ζώτος, Καρτσαμπάς, Σγουρής, Κουρέλας, Σαρβανίδης, Τσεμπερίδης, Ευθυμιάδης, Ντούγκα, Λεμονής, Παπαδημητρίου
Αλλαγές: Κεχαγιάς, Παλαβράκης, Μενεγκάλι, Ανδρεάκος, Πότσι, Παντεκίδης, Αμαραντίδης