Μπορεί το ματς να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς με 2-0 από τέρματα των Γερασίμου και Ματσκανίδη για την Άθυτο μέχρι το 25′, αλλά στην επανάληψη αντέδρασαν και έκαναν ολική επιστροφή στο σκορ.

Ανέκαθεν, οι γηπεδούχοι πόνταραν πολλά στην έδρα τους, κάτι που έκαναν και στο παιχνίδι της 2ης φάσης κυπέλλου με την Όλυνθο.

Μέχρι το 83′ του αγώνα όλα κυλούσαν ιδανικά για τον Τορωναίο αλλά έπειτα από δυο διαδοχικές εκτελέσεις κόρνερ του Γεραντζή και αστάθεια στην άμυνα των γηπεδούχων η Όλυνθος ισοφάρισε με τον Καράι και αυτογκόλ του Περόι. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σκέμπι μετά από εκπληκτική κούρσα του Πανανού από δεξιά, που τον έβγαλε πάρε-βάλε στο ύψος του πέναλτι, με τον επιθετικό της Ολύνθου να μην αστοχεί.

Όπως ήταν λογικό κοντράστ συναισθημάτων ακολούθησε στο γήπεδο της Αθύτου, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα ο Τορωναίος ήταν αυτός που είχε τη πρόκριση στα χέρια του αλλά η άγρια μορφιά του ποδοσφαίρου επιφύλασσε διαφορετική εξέλιξη.

Η Όλυνθος είναι αυτήν που θα βρεθεί στην κλήρωση με τις ”8” καλύτερες ομάδες του κυπέλλου.

Τορωναίος Αφύτου – Όλυνθος Ολύνθου 2-3
Σκόρερ: Γερασίμου 12′, Ματσκανίδης 25′(Άθυτος) – Καράι 83′, Περόι 88′ αυτογκόλ, Σκέμπι 90+ (Όλυνθος)

Διαιτητές: Αναστασόπουλος, Χριστάκογλου, Χατζηδημητρίου

Συνθέσεις: 

Άθυτος(Παπαβασιλείου): Περόι, Σκέντζος, Μανταράς, Χατζήκος, Τοντόρ, Σιούζος Αλ, Μανώλη, Γερασίμου, Σμυρλής, Ματσκανίδης
Αλλαγές: Σπαχής, Σκέμπι

Όλυνθος(Νεοφώτιστος): Σουνάς, Καραγκιοζίδης, Καράι, Σάγγος, Γεραντζής, Βέντζιος, Νικολαϊδης, Μουρμούρης Ν, Πανισκάκης Μ, Σκέμπι, Στερμούγκου
Αλλαγές: Καραπαύλος, Πανανός

*Πηγή φωτογραφίας: ΕΠΣ Χαλκιδικής