Το δικό τους «ευχαριστώ» στην Οργανωτική Επιτροπή του 20ού Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας θέλησαν να πουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας Πολυγύρου.

«Επιστρέφοντας από την Ορεστιάδα στον Πολύγυρο, η ομάδα μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον «Διόνυσο» και όλη την Οργανωτική Επιτροπή του 20ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, για την τιμητική επιλογή της παράστασής μας και την υπέροχη φιλοξενία.

Φίλοι μας να είστε σίγουροι πως για πολύ καιρό η καρδιά μας θα βρίσκεται εκεί μαζί σας αναπολώντας τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο πολύτιμο έργο που επιτελείτε και πάντα επιτυχίες. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ αλλά και το σπουδαίο κοινό, που αγκάλιασε με θέρμη την προσπάθειά μας και μας τίμησε με όλα αυτά τα βραβεία.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μας εδώ, στα …πάτρια εδάφη, που μας ευχήθηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας, με τόση υπερηφάνεια, τη χαρά μας. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ».