Αθλητικά

Εκτός έδρας με Νίκη Αγκαθιάς η Καλλικράτεια

Πρεμιέρα μακριά από το σπίτι της θα κάνει η ομάδα της Χαλκιδικής

Ο ΠΟΝΚ πέφτει από νωρίς στα βαθιά της Football League 2 διότι καλείται να ξεκινήσει με παιχνίδι εκτός έδρας, σε ένα δύσκολο γήπεδο, κόντρα στη Νίκη Αγκαθιάς.

Όπως ήταν λογικό, η Καλλικράτεια θα επιθυμούσε το πρώτο παιχνίδι να είναι στην έδρα της για να έχει και τη στήριξη του κόσμου της Χαλκιδικής αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο στόχος του Δημήτρη Κάλφα και των ποδοσφαιριστών του παραμένει ο ίδιος που δεν είναι άλλος από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα της Νίκης.

Τη 2η αγωνιστική η Καλλικράτεια υποδέχεται την Αστραπή Μεσοποταμιάς στην έδρα της.

 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close