Αντιπροσωπία της δημοτικής παράταξης «Ισχυρός Αριστοτέλης» βρέθηκε εχθές στην Αμμουλιανή για να τιμήσει την Παναγία την Στυλαρινή και το νησί. Εκτός από τον επικεφαλής της παράταξης, Αργύρη Τσακνή, στο νησί βρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικός Σύμβουλος, Χριστόδουλος Γιουβαννάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Γιάννης Δουλάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικήτας Μαρτυγάκης, Δήμητρα Μανωλούδα και φυσικά, ο Πρόεδρος της Αμμουλιανής, Κώστας Τσακνής και ο Τοπικός Σύμβουλος Αντώνης Χριστοδούλου.
Στη Θεία λειτουργία χοροστάτησαν ο Χρυσόστομος Μαϊδώνης, ο πατέρας Γρηγόριος από τη Μονή Κουτλουμουσίου, ο π. Παναγιώτης Τζουβελέκης, ο π. Αντώνιος Βακόπουλος και πατέρες τόσο από τη Χαλκιδική, όσο και από τη Μονή Κουτλουμουσίου. Η Παναγία η Στυλιαρινή είναι μία βυζαντινή, ανυπόγραφη εικόνα του 14ου αιώνα. Έρχεται από τη θάλασσα του Μαρμαρά, από τη μικρή πόλη Στυλάρι στο νησί του Μαρμαρά. Θεωρείται η προστάτιδα της Μονής Κουτλουμουσίου και έχει το προσωνύμιο «Γιάτρισσα».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η οικογένεια Χριστοδούλου χρηματοδότησε τη δημιουργία ενός πιστού αντιγράφου της θαυματουργής εικόνας, ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, καθώς, όπως δήλωσε και ο Αργύρης Τσακνής, αυτή η εικόνα ενισχύει τις μνήμες για τις αλησμόνητες πατρίδες και νοερά ενώνει τα νησιά της θάλασσας του Μαρμαρά.