Ο Απόλλων Αρναίας ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Διγενή Λακκώματος. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-1 και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που αποτελεί διεκδικήτρια της ανόδου βάσει ιστορίας.

Μάλιστα, η Αρναία κατάφερε να γυρίσει υπέρ της το αποτέλεσμα καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Ανατολίτη στο 20′. Το Λάκκωμα έχασε κι άλλες ευκαιρίες να αυξήσει την έκβαση του αποτελέσματος, με την Αρναία να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι με εύστοχη εκτέλεση του Μπουλγουρίδη, από παράβαση που κέρδισε ο ίδιος σε μονομαχία με τον Κατσόγλου στο 68′.

Λίγα λεπτά πριν το φινάλε, στο 88′, ο Πετάλι γύρισε το παιχνίδι με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, ενώ ο Απόλλων πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Απόλλων Αρναίας – Διγενής Λακκώματος 2-1
Σκόρερ: Μπουλγκουρίδης 68′ και Πετάλι 88′ για Αρναία, Ανατολίτης 20′ για Λάκκωμα

ΑΡΝΑΙΑ(Τζιότζιος): Κιάτος, Κοκότας, Κάτσιος, Παπαγεωργίου, Χιούτης, Β. Τσιούκας (70΄ Κούντουρος), Κωνσταντινίδης, Ζαχ. Καλτσός, Μπουλγκουρίδης (91΄ Κογκιτζιασβίλι), Λιώπας, Πετάλι.

ΛΑΚΚΩΜΑ(Κασάπης): Χατζόπουλος, Κουρατζίνος (63΄ Τσεκούρας), Ποτουρίδης (76΄ Μικές), Σιδηρόπουλος, Κατσόγλου, Κιουλτζής, Βελάι, Θαλασσάς, Τοπουζλίδης, Κωνσταντινίδης, Ανατολίτης (46΄ Καράι).