Αθλητικά

Επίσημο παιχνίδι για την Πορταριά μετά από τέσσερα χρόνια

Μετράει αντίστροφα ο Θερμαϊκος για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Ο Θερμαϊκός Πορταριάς ανασυγκροτήθηκε και οδεύει για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από περίπου τέσσερα χρόνια απουσίας.

Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή του χωριού καθώς επιστρέφει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χαλκιδικής, αρχής γενομένης από τη Β’ κατηγορία του νομού.

Η Πορταριά, με τον Αναστάσιο Καραποστόλου στον πάγκο, κάνει μια νέα αρχή και θέλει να εκκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις κόντρα στα Πετράλωνα την Κυριακή (22/9 – 11:00), που επίσης επιστρέφει μετά από απουσία περίπου δυο χρόνων.

Ο σύλλογος για κάποιο χρονικό διάστημα θα χρησιμοποιεί το γήπεδο των Σημάντρων ως έδρα καθώς στο δικό του γήπεδο πραγματοποιούνται έργα συντήρησης και επανασποράς του αγωνιστικού χώρου.

Φυσικά, το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο της Πορταριάς αναμένεται να είναι μια γιορτή γιατί το χωριό θα έχει και πάλι ποδοσφαιρική…ζωή μετά από πολύ καιρό.

 

                                         *Γήπεδο Πορταριάς

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close