Το Millennium Education Centre διαθέτει ποικιλία ειδικοτήτων, παρέχοντας τη δυνατότητα στον σπουδαστή να επιλέξει τον ιδανικό κλάδο. Τα προγράμματα σπουδών είναι από 12μηνα έως και 18μηνα. Επίσης, διαθέτει πληθώρα σεμιναρίων διάφορων ειδικοτήτων. Όποια και αν είναι η επιλογή του σπουδαστή το σίγουρο είναι πως θα αντλήσει ότι χρειάζεται για να βγει ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας στην αγορά εργασίας.

Μέσα από το πρόγραμμα της Γενικής Αισθητικής του Millennium Education Centre συλλέγεις όλες τις τακτικές, τις γνώσεις που απαιτούνται, ενώ εξειδικεύεσαι στα εργαστήρια του M.E.C πάνω στις σύγχρονες μεθόδους.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παροχή βασικών και γενικών γνώσεων που αφορούν στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση των ενδιαφερομένων σχετικά με την αισθητική του προσώπου, σώματος, εφαρμογών μασάζ, αισθητικού μακιγιάζ, και αισθητικής άκρων. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να καλύψει όλες τις ανάγκες που αφορούν τον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας.

Το Millennium Education Centre ως ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας δίνει μεγάλη σημασία στο καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό. Η εμπειρία, η αποδοτικότητα και οι γνώσεις των εκπαιδευτών μας, καθώς είναι βασικά στελέχη σε κάποιες από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου τους, προσφέρουν άλλη αίγλη στη σπουδαστική αλλά και μετέπειτα ενασχόληση των σπουδαστών με το επάγγελμα.

Πληροφορίες καθημερινά από  09:00 – 21:00

🏠 Αγίου Γεωργίου 14, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική
☎️ 2373 022 192
📬 info@millennium.edu.gr
🌍 www.millennium.edu.gr