Δήμος ΣιθωνίαςΧαλκιδική

«Συνέχιση της λειτουργίας του τοπικού υποκαταστήματος του ΕΛΤΑ στον Άγιο Νικόλαο»

Δείτε την απάντηση σχετικά με την αναφορά που κατέθεσε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα.

Κατατέθηκε στο κοινοβουλευτικό πρωτόκολλο η απάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ κ. Πολυχρόνη Γριβέα (υπ. αριθμ. 4.3/373), στην αναφορά που κατέθεσε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα στις 7.8.2019, κατόπιν ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας σε σχέση με το θέμα της απρόσκοπτης λειτουργίας του ταχυδρομικού υποκαταστήματος του Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΣ των ΕΛΤΑ στην απάντησή του “το ταχυδρομικό υποκατάστημα του Αγίου Νικολάου συνεχίζει να παρέχει όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, στο οποίο απασχολούνται μία υπάλληλος η οποία εκτελεί το έργο της συναλλαγής και μία μονάδα έργου η οποία εκτελεί το έργο της διανομής ταχυδρομικών αντικειμένων. Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε ότι τα ΕΛΤΑ, ως Φορέας Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, παρακολουθούν το ταχυδρομικό δίκτυο της περιοχής όπως άλλωστε γίνεται με όλες τις περιοχές της χώρας και μεριμνούν πάντοτε για την ικανοποίηση των ταχυδρομικών αναγκών της χώρας”.

Υπογραμμίζεται ότι χρέος της κυβέρνησης, της διοίκησης των ΕΛΤΑ κι επιθυμία της τοπικής κοινωνίας είναι να διαλυθεί κάθε αμφιβολία σε σχέση με την λειτουργία του τοπικού υποκαταστήματος στον Άγιο Νικόλαο και να στηριχθούν οι τοπικές και αναπτυξιακές ανάγκες της περιοχής σε ότι αφορά το ταχυδρομικό έργο της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Back to top button