Επίσημη μορφή πήρε πλέον το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕ.ΔΗ.Κ όπως έγινε γνωστό. 

Αναλυτικά:

«Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης με την επωνυμία “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ” και διακριτικό τίτλο Κ.Ε.ΔΗ.Κ. έχει ως εξής:

1. Λειβαδιώτης Ηρακλής, Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, με αναπληρωματικό του το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Μιτελούδη Ιωάννη

2. Κατσάνης Αστέριος, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωματικό του τον Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Αλβανό Αθανάσιο

3. Δάλλα Στυλιανή Δημοτική Σύμβουλος πλειοψηφίας με αναπληρωματική της τη Δημοτική Σύμβουλο πλειοψηφίας Λεμονή Κων/ντία

4. Παπαδημητρίου Μαρία, Δημοτική Σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης με αναπληρωματική της τη Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας Μίζογλου Φωτεινή.

5. Παπαγιάννης Κων/νος Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με αναπληρωματική του τη Δημοτική Σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Βαμβακά Κρυσταλλία.

6. Κουκουβίνος Χαρίλαος Δημοτικός Σύμβουλος με αναπληρωματικό του τον Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κυρίτση Βασίλειο.

7. Αθανασιάδου Ελένη, δημότης με αναπληρωματική της την Αδάμ Πηνελόπη.

8. Θωμασούλης Γεώργιος, δημότης με αναπληρωματικό του τον Καραμανλή Αριστείδη

9. Μαναλούτσος Ιωάννης, δημότης με αναπληρωματικό του τον Γκανηγιάννη Ηλία.

10. Καραγιάννης Παναγιώτης ως εκπρόσωπος του Εκπολιτιστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Κασσάνδρειας «Η Κασσάνδρα» με αναπληρωματικό του τον Χατζηανδρέου Παντελή.

11. Αδαλής Δημήτριος ως εκπρόσωπος εργαζομένων της επιχείρησης με αναπληρωματικό του τον Καμπάκη Ελευθέριο.

Πρόεδρος του Δ.Σ. της Επιχείρησης με την επωνυμία “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ” και διακριτικό τίτλο Κ.Ε.ΔΗ.Κ. ορίζεται ο Λειβαδιώτης Ηρακλής και Αντιπρόεδρος ορίζεται η Δάλλα Στυλιανή.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και λήγει με την εγκατάσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά εύχεται στο νέο Δ.Σ καλή δύναμη».