Ο Θερμαϊκός και η ΑΕΠ αγωνίστηκαν αντιμέτωπες στη πρεμιέρα της Β’ ερασιτεχνικής το πρωί της Κυριακής (22/09) στο γήπεδο των Σημάντρων που χρησιμοποιεί προσωρινά ως έδρα η Πορταριά.

Οι τυπικά γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα από τα Πετράλωνα με 2-3 αλλά έδειξαν, όπως και οι νικητές, ένα καλό πρόσωπο που θα αποδειχθεί σημαντικό για τη συνέχεια της σεζόν. Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα πως τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα ήρθαν το ένα πίσω από το άλλο.

Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά για να ισοφαρίσει ο Μητράκος Β στο 13′ με όμορφο πλασέ. Στο 43′ ο Μπερμπερίδης πραγματοποίησε μια κούρσα και πλάσαρε για το 1-2, αλλά η Πορταριά απάντησε με κεφαλιά του Καπλάνι στο 44′. Το σκορ έκλεισε στο 60′ όταν ο Σαρηγιαννίδης ευστόχησε με όμορφο πλασέ έπειτα από ομαδικό συνδυασμό. Τα Πετράλωνα είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-4 στο φινάλε της αναμέτρησης αλλά το πέναλτι του Σαρηγιαννίδη απέκρουσε ο Τζέκης. Με δέκα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δυο ομάδες καθώς αντίκρισαν κόκκινες κάρτες, οι Καρακώστας και Μιχαηλίδης με δεύτερες κίτρινες κάρτες.

Θερμαϊκός Πορταριάς – ΑΕΠ Πετραλώνων 2-3
Σκόρερς: Πορταριά(Μητράκος 13′, 44′ Καπλάνι), Πετράλωνα(12′ Γιαννακόπουλος, 43′ Μπερμπερίδης, 60′ Σαρηγιαννίδης)

Πετράλωνα(Θεοδωρίδης): Τσιτσάνης, Χαντζαρίδης, Τσάκαλος, Μπερμπερίδης Ν, Τσιτσίκας, Καραπέτσας, Γράδος Ν, Τόντσεφ, Μιχαηλίδης, Γιαννακόπουλος, Σαρηγιαννίδης
Αλλαγές: Κανούλας

Πορταριά(Καραποστόλου): Τζέκης, Καρράς, Πορταριανός, Καρατζίδης, Μπουμπούρης, Γιαννόγλου, Σταμπουλής Μ, Σταμπουλής Θ, Καπλάνι, Λιτζερίνος, Μητράκος
Αλλαγές: Γαρυφάλλου, Χατζηφώτης Αρ, Καρακώστας