Η Προποντίς επικράτησε με 2-5 κόντρα στο Λάκκωμα, στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έδρας, αποδεικνύοντας πως ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Ο Καρνόπουλος πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ στο 18′ και στο 45′, σκορ που ήταν και ημιχρόνου. Ο Κωνσταντινίδης μείωσε για το Λάκκωμα σε 1-2 στο 54′ αλλά με τη σέντρα ο Τσούρι είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3. Ο Καρνόπουλος έκανε τρία τα προσωπικά του τέρματα και τέσσερα της ομάδα του, ενώ μείωσε σε 2-4 ο Τοπουζλίδης στο 80′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Παπανικολάου. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι καθώς ο Κουρατζίνος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του Διγενή, Χατζόπουλου, που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Διγενής Λακκώματος – Προποντίς Ν. Μαρμαράς 2-5
Σκόρερς: Λάκκωμα(Κωνσταντινίδης 54′, Τοπουζλίδης 80′) Μαρμαράς(Καρνόπουλος 18′, 45′, 78′, Τσούρι 53′, Παπανικολάου 80′)

Συνθέσεις:

Λάκκωμα(Κασάπης): Χατζόπουλος, Κουρατζινός, Καράι, Σιδηρόπουλος, Κατσόγλου, Κιουλτζής, Τσαμασλίδης, Θαλασσάς, Τοπουζλίδης, Κωνσταντινίδης, Μικές
Αλλαγές: Σότα, Ρασήμογλου, Τσεκούρας

Μαρμάρας(Γιαννουλίδης): Θεοχάρης, Ανδριανούδης, Παπανικολάου, Τσακμάκης, Αυγέρος, Παρλαμέντας, Βακαλόπουλος, Τσούρι, Ρεβενικιώτης, Ουζούνης, Καρνόπουλος
Αλλαγές: Μπατζής, Λειβαδιώτης, Χαλάτης