Ο ΠΟ Μουδανιών υποδέχθηκε τη Χανιώτη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για την Α1 κατηγορία του νομού. Αμφότερες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και πρόσφεραν τέσσερα τέρματα στο κοινό που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φορές, με τα Μουδανιά να ισοφαρίζουν πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Ο Λεμονής άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφο γυριστό πλασέ για να διπλασιάσει τα τέρματα της Χανιώτης ο Χατζηαποστόλου στην επανάληψη. Στο παιχνίδι μπήκαν τα Μουδανιά με το πλασέ του Χατζηστεργίου να βρίσκει στόχο και λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Καρσλίδης ευστόχησε από την εσχάτη των ποινών, σε πέναλτι που κέρδισε ο Ντόι.

Τελικό σκορ 2-2, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι έπειτα από δεύτερη κίτρινη-κόκκινη του Κανάνι.

ΠΟ Μουδανιών – ΑΟ Χανιώτης 2-2
Σκόρερς: Χατζηστεργίου 67′, Καρσλίδης 85′ για Μουδανιά, Λεμονής 15′, Χατζηαποστόλου 61′ για Χανιώτη

Συνθέσεις:

Μουδανιά(Κουντζούχας): Πανισκάκης, Αρζουμανίδης, Χατζηπαπάς, Αθανασιάδης, Μανώλωφ, Ραφαέλας, Salla, Καρσλίδης, Χατζηστεργίου, Παναγιωτόπουλος, N’Doi.

Χανιώτη(Μαχαιρίδης): Ταμπός, Χατζηαποστόλου, Πάτσι, Κανάνι, Δουρμούσης, Μίλκας, Σιδηρόπουλος, Dedja (50′ Αλεξανίδης), Εφραιμίδης (30′ Τσάμης), Λεμονής (87′ Βαλάσης), Valmarski (65′ Πασχαλίδης).

*Φωτογραφία αρχείου