Χωρίς να αναδείξει νικητή ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στην Όλυνθο και τα Μουδανιά.

Λίγες οι ευκαιρίες της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να φυλάνε κατά κύριο λόγο τα νώτα τους και να εστιάζουν σε αντεπιθέσεις. Μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΟΜ το τετ α τετ του Ντόι στα μέσα του δεύτερου μέρους που πέρασε λίγο άουτ.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι της Ολύνθου παρά την κατοχή της μπάλας δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως, διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του 25΄. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αθανασιάδη και σύγχυση στην μικρή περιοχή ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ στον τερματοφύλακα και ενώ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, κάτι που έφερε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις είχε την ευκαιρία η Όλυνθος να πάρει το ματς αλλά το φάουλ του Σκέμπι απέκρουσε ο Πανισκάκης.

Με σοβαρούς τραυματισμούς αποχώρησαν από την αναμέτρηση οι Καραπαύλος, Πανισκάκης από την πλευρά της Ολύνθου. Ο πρώτος αποχώρησε στις αρχές του πρώτου μέρους με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος λίγα λεπτά αργότερα με τραυματισμό στον αγκώνα από πτώση στον αγωνιστικό χώρο.

Όλυνθος Ολύνθου – ΠΟ Μουδανιών  0-0

Συνθέσεις:

Όλυνθος(Νεοφώτιστος): Καρατζιοβαλής, Καραγκιοζίδης, Καράι, Γεραντζής, Σάγγος, Αθανασιάδης Σαβ, Βέντζιος, Κεριότα, Καραπαύλος, Πανισκάκης Μ, Σκέμπι
Αλλαγές: Νικολαϊδης, Μουρμούρης Ν, Πέπα, Πανανός

Μουδανιά(Κουτζούχας): Πανισκάκης Ν, Μανόλοφ, Λουίζιδης, Αθανασιάδης Στ, Αρζουμανίδης, Φιλλιπίδης, Ροφαέλας, Ντόι, Παναγιωτόπουλος, Καρσλίδης, Σάλα
Αλλαγές: Χατζηστεργίου Ν, Χατζηπαπάς, Πασαλής

*Φωτογραφία: ΕΠΣ Χαλκιδικής