Λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου ύδρευσης, ο δημοτικός σύμβουλος Κασσάνδρας, Σπύρος Πούλιος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή. 
Μέσω αυτής θέλει να ευχαριστήσει τόσο τη νυν δήμαρχο, Αναστασία Χαλκιά όσο και τον απερχόμενο δήμαρχο Κασσάνδρας, Βασίλειο Κυρίτση.
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: 
«Μετά την ανακοίνωση της παραίτησης μου για προσωπικούς λόγους από αντιδήμαρχος ύδρευσης, θέλω να ευχαριστήσω για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, την δήμαρχο Αναστασία Χαλκιά όπως επίσης τον επικεφαλής της παράταξης μου, Βασίλη Κυρίτση, ο οποίος μου επέτρεψε να συμμετέχω στην διοίκηση.
Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους συμβούλους της παράταξής μου που δέχτηκαν ομόφωνα να συμμετέχω από την πλευρά της μειοψηφίας, στο διοικητικό σχήμα.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στην παράταξη που διοικεί, για το καλό του δήμου μας.
Στο χτεσινό συμβούλιο, με χαρά διαπίστωσα ότι κάποιοι άφησαν τις προεκλογικές κορώνες για δήθεν παράνομα σχολεία που κακώς χτίζονται με λεφτά του Δήμου και δέχτηκαν ομόφωνα να παραταθεί η διάρκεια περαίωσης του δημοτικού σχολείου Καλάνδρας, αναγνωρίζοντας και επικροτώντας την επιλογή της διοίκησης Κυρίτση για την δημιουργία των νέων αιθουσών».