Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Για θέματα του Δήμου Κασσάνδρας η Δήμαρχος στην Αθήνα

Ζητήματα που απασχολούν τον δήμο Κασσάνδρας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κυβερνητικά στελέχη η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, σε σειρά επισκέψεων που είχε σε Υπουργεία στην Αθήνα. Η κ. Χαλκιά συναντήθηκε με τον κ. Γιάννη Τσακίρη, Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, τον κ. Ιωάννη Καλτσά, εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, τον κ. Γεώργιο Μαρκοπουλιώτη, Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ενώ επισκέφτηκε τα γραφεία του ΕΟΤ και είχε συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου.

Σειρά αιτημάτων για την ασφάλεια στην Κασσάνδρα έθεσε η δήμαρχος στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Η κ. Χαλκιά ζήτησε τη στελέχωση με άτομα και οχήματα του Α.Τ. Κασσάνδρειας και τη δημιουργία ομάδας ΔΙΑΣ. Τη δήμαρχο Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά συνόδευε ο αντιδήμαρχος Έργων και Υποδομών Βασίλης Στακινός.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close