ΚοινωνίαΠολιτικήΧαλκιδική

Συνάντηση του Τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης με τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής επιτροπής

''Συνάντηση Απ. Πάνα-Γ. Μαρκοπουλιώτη για τις Νέες Αγροτικές Πολιτικές

Συνάντηση με τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κο Γεώργιο Μαρκοπουλιώτη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Χαλκιδικής- Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στη Βουλή, Απόστολος Πάνας.

Ο κος Πάνας συζήτησε με τον κο Μαρκοπουλιώτη για ένα σύνολο θεμάτων που αφορούν τις νέες αγροτικές πολιτικές υπό το πρίσμα της κλιματικής αλλαγής και της αδήριτης ανάγκης προστασίας του περιβάλλοντος.
Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και σε τομείς ενδιαφέροντος που την πλαισιώνουν όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Γεωργίας, η συνεργασία με τους Ευρωπαίους Εταίρους, η κλιματική αλλαγή και η απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Ο Απόστολος Πάνας δήλωσε ικανοποιημένος από την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την εθνική προσπάθεια και από τις προτάσεις και τις δράσεις που προωθεί με κατεύθυνση την αξιοποίηση κάθε δυνατού μέσου για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών και οικονομικών προβλημάτων.

Σχετικά άρθρα

Back to top button