Το παιχνίδι ήταν θαυμάσιο με πολλές φάσεις μπροστά στος δύο εστίες, οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και ήταν ανώτεροι στο πρώτο 25λεπτο αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους, που ξύπνησαν στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δημιούργησαν αρκετές φάσεις, μειώνοντας μάλιστα το σκορ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στην συνέχεια το ματς έγινε ακόμα πιο συναρπαστικό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα χωρίς όμως να πάρουν και την νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση λίγο πριν το τελικό σφύριγμα.

Φάσεις και γκολ:

Στο 7’ βολέ του Φιρινίδη, ο Γκέσιος κατέβασε την μπάλα και με βολίδα εκτός περιοχής έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 14’ σουτ του Ευφραιμίδη έδιωξε δύσκολα ο Συλλέκτης.

Στο 17’ ανατροπή του Ιωάννου από τον Κοσμίδη, το καταφανές πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκέσιος γράφοντας το 2-0 για την Θύελλα.

Στο 18’ ο Προβατίδης έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ, με τον Φιρινίδη να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

Στο 29’ δυνατό σουτ του Γκέσιου μπλόκαρε ο Συλλέκτης.

Στο 39’ ο Μάντζιος αμαρκάριστος στο σημείο του πέναλτι σούταρε δυνατά αλλά ο Φιρινίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 40’ ο Ξανθόπουλος έπιασε κεφαλιά από κοντά, αναγκάζοντας τον Φιρινίδη να κάνει την απόκρουση του αγώνα δείχνοντας την κλάση του.

Στο 41’ σέντρα του Σουλίδη και ο Τόσκα με θαυμάσια κεφαλιά έγραψε το 2-1 μειώνοντας το σκορ.

Στο 56’ κόρνερ του Γεωργίου ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά μόλις άουτ.

Στο 64’ οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν φάουλ η μπάλα πήγε στον Κουκουλάκη που αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι με σουτ έγραψε το 2-2 για την Καλλικράτεια.

Στο 74’ ο Γεωργίου εκτέλεσε φάουλ ο Ιωάννου πήρε την κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε στον Γκέσιο που από κοντά με νέα κεφαλιά έγραψε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φίλων των γηπεδούχων.

Στο 77’ ο Κουκουλέκης βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, αλλά ο Φιρινίδης είπε όχι και πάλι.

Στο 87’ ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Ξανθόπουλος με γωνιακό σουτ έγραψε το 3-3 μέσα σε πανηγυρισμούς αυτήν την φορά των φιλοξενουμένων.

Θύελλα Σαρακηνών – ΝΠΝ Καλλικράτειας 3-3
Σκόρερς: Καλλικράτεια (Τόσκα 41′, Κουκουλέκης 77′, Ξανθόπουλος 87′)

Δαιτητές ήταν οι κ.κ. Μπούτσικος, Μποζατζίδης, Ανδρέου.

Οι συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ (Λεωνίδας Μπίλης): ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ, ΟΥΖΟΥΝΗΣ, Μελίσσης, Ρώσσης, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Κούμπους, Ηλιάδης, 65’ Τσόρμπας), Κυζιρίδης, (60’ Μαντζανάς), Ευφραιμίδης, (75’ Λαφαζανίδης), ΓΚΕΣΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ.

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ (Δημήτρης Κάλφας):Συλέκτης, Κοσμίδης, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, Δαγκούλης, Μάντζιος, Αποστόλου, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ, ΤΟΣΚΑ, (78’ Κιουρτζίδης), ΣΟΥΛΙΔΗΣ, (89’ Χότζα), Προβατίδης, (63’ Παπακωνσταντίνου).

Πηγή: pellasports