Μετά από Αναφορά που κατέθεσε ο Βουλευτής Νομού Χαλκιδικής και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, το αίτημα που απέστειλε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλυβών Χαλκιδικής, προς την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την πρόωρη λήξη των καρτών συμβολαιακής γεωργίας από την Τράπεζα Πειραιώς, εισακούστηκε.

Συγκεκριμένα, η Τράπεζα, με συνημμένο έγγραφό της, διευκρινίζει, ότι οι κάρτες συμβολαιακής γεωργίας θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 29.12.2019. Κατόπιν αυτού και δεδομένων των πολύ δύσκολων συνθηκών που βίωσαν οι αγρότες κατά το διάστημα των τελευταίων μηνών, εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι.

Ο κος Πάνας δήλωσε σχετικά: ”Θεωρώ ότι η συμβολή μου με τα μέσα που μου δίνει ο κοινοβουλευτικός μου ρόλος, έδωσε μια λύση στο πρόβλημα που ανέφερε ο εν λόγω Συνεταιρισμός. Ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να συνεχίσω το έργο αυτό με γνώμονα πάντα τη στήριξη στον αγρότη, τη βοήθεια στον πολίτη.”