Αθλητικά

Ισόπαλο το ματς στη Κρήνη

Στο 0-0 έμειναν Θύελλα και Αετός

Στο ισόπαλο αποτέλεσμα έμειναν Κρήνη και Βαρβάρα σε ένα ματς που είχε ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές για την επίτευξη τέρματος.

Η Κρήνη είναι αυτή που διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι στο πρώτο μέρος, ενώ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα η Βαρβάρα λίγο έλειψε να κλέψει το ματς αλλά η κεφαλιά του Ραμιώτη σταμάτησε στο δοκάρι της Θύελλας.

Θύελλα Κρήνης – Αετός Βαρβάρας 0-0

Συνθέσεις:

Κρήνη(Μανωλόπουλος): Τσακίρης, Νοτάκης, Ιντρίζι, Μανελίδης, Τσακλίδης, Μπαλαμπάνης, Φιλιππίδης, Δοκλοδήμος Χ, Νεοχωρίτης, Δοκλοδήμος Ν, Καραποστόλου
Αλλαγές: Τσιτσίκας, Μερόλι

Βαρβάρα(Κωτάκης): Στόικος, Γκούτζιος, Κουμαντσιώτης, Αυγερινός, Παπαευσταθίου, Στόικος Αν, Κωτάκης, Νέστωρ, Βλαχάκης, Παπαδημητρίου Ι, Ραμιώτης
Αλλαγές: Κωτάκης Κ, Παπαδημητρίου Ζ, Χατζής

*Φωτογραφία: ΕΠΣ Χαλκιδικής 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close