Αρκετές είναι – και συνεχίζονται – οι μετακινήσεις αθλητών σε νέους προπονητές στα προπονητικά κέντρα της Αθήνας.

Μετά και με την επιστροφή της ομάδας -και του αρχιπροπονητή Γ.Κουτσιώρα- δρομολογούνται και οι τελευταίες εξελίξεις.

Η κυριότερη ίσως από αυτές, αφορά τη Βούλα Παπαχρήστου με τη μακρόχρονη συνεργασία με τον Γιώργο Πομάσκι να λύεται.

“Με προπονητη το Δημητρη Βασιλικό ξεκινώ το νεο κύκλο της προσπάθειας μου για τη δύσκολη, Ολυμπιακή χρονια. Ο στοχος σταθερός. Να τιμήσω και παλι τα Ελληνικα χρώματα στα σταδια της Ευρώπης και του κόσμου.Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πολυετή συνεργασία μας τον Γιώργο Πομασκι” έκανε σχετική ανάρτηση

Μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, η Ελισάβετ Πεσιρίδου αλλάζει σελίδα αφήνοντας την ” Μαμά-φίλη-προπονήτρια ” Ιωάννα Σιώμου (όπως την είχε χαρακτηρίσει σε σχετική ανάρτησή της). Όπως φαίνεται, συνεχίζει με τον Δημήτρη Ευαγγελόπουλο.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς και η Κορίνα Πολίτη ξεκίνησαν με το γκρουπ του Κώστα Ηλία (όπου ανήκει και άρχισε προπονήσεις η Μαρία Μπελιμπασάκη)

Από την άλλη, η Βέρα Γρίλλου όπως και ο Άγγελος Ρούσσος εντάσσονται στο γκρουπ του Περικλή Χατζηαναστασιάδη. Η Κατερίνα Λαφτσή συνεχίζει με τον Χρήστο Κατσίκα.

Ο Μάκης Στεργιούλης προπονείται πια με τον Ανδρέα Λιναρδάτο, ενώ η Κατερίνα Σαρρή με τον Τάσο Γκούση. Η Ανδριάνα Φέρρα επανήλθε στις προπονήσεις με τον Αντώνη Τζήκο.

Η Άρτεμις Αναστασίου επιστρέφει στον Μ.Αναγνώστου. Στη Σιώμου πήγε ο Ηλίας Τοτολίδης.
Στο ίδιο ουσιαστικά γκρουπ αλλά υπό τον Κώστα Νακόπουλο θα κάνει φέτος η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.

Η Αναστασία Καρακατσάνη έφυγε από τον Μ.Χάντζο και συνεχίζει με τον Σταύρο Καρρέ.

Πηγή: stivoz.gr