Αθλητικά

Ανάλυση: Η 3η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας

Πρώτη νίκη μετά από 4 χρόνια για την Πορταριά, διπλό στο ντέρμπι για τα Σήμαντρα, προελαύνει ο Αριστοτέλης Σ/Σ

Σε εξαιρετικά επίπεδα κυμαίνεται και η Β’ κατηγορία της Χαλκιδικής και στους δυο ομίλους.

Αρχικά, στον Νότιο όμιλο τα Σήμαντρα επικράτησαν των Πετραλώνων, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με 0-2 χάρη σε τέρματα των Ποντικέρη και Πατραλέξη, παραμένοντας στη κορυφή του ομίλου. Εκεί, συγκάτοικος είναι η Ελπίς Πολυγύρου που συνέτριψε την Αναγέννηση Βάβδου με 5-0.

Επίσης, μεγάλη νίκη, την πρώτη μετά από τέσσερα χρόνια, πέτυχε η Πορταριά κόντρα στη Γερακινή (4-3), ενώ σημαντικό διπλό για τη συνέχεια έκανε ο Αγ. Μάμας μέσα στα Φλογητά.

Σχετικά με τον Βόρειο όμιλο, ο Αριστοτέλης Σ/Σ δείχνει σημάδια σταθερότητας και βρίσκεται αήττητος στην πρώτη θέση, ενώ ο Άγιος Νικόλαος πέτυχε τη πρώτη νίκη μειώνοντας τη τη μείωση βαθμών της τιμωρίας.

*Φωτογραφία: ΕΠΣ Χαλκιδικής 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button