Αθλητικά

Euroleague: Τσιγάρο… τέλος στο ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι από τον αυριανό αγώνα με τη Βαλένθια για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, θα τεθεί σε εφαρμογή ο αντικαπνιστικός νόμος στο ΣΕΦ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (11/10) με την Βαλένθια, αλλά και εν όψει όλων των αγώνων της Euroleague και στο πλαίσιο της εφαρμογής της Ελληνικής Νομοθεσίας και του αντικαπνιστικού νόμου, ανακοινώνει τα παρακάτω:

Ο αντικαπνιστικός νόμος του Υπουργείου Υγείας τέθηκε σε εφαρμογή και η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας γνωστοποιεί πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τήρησή του.

Δείτε εδώ τα μέτρα απαγόρευσης του καπνίσματος και τις συνέπειες για όποιον παραβεί το νόμο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους της να σεβαστούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της διοργανώτριας αρχής, EUROLEAGUE και να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους όχι μόνο τα υψηλά πρόστιμα, αλλά και τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον διπλανό τους.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ…

Να προστατευθούν τα παιδιά και οι μη καπνιστές από το παθητικό κάπνισμα
Να προστατευθούν οι αθλητές από το παθητικό κάπνισμα
Να συνειδητοποιήσουν όλοι οι φίλαθλοι ότι το κάπνισμα βλάπτει την ίδια τους την υγεία
Να ενθαρρύνουμε τους καπνιστές να διακόψουν το κάπνισμα
Να αποθαρρύνουμε τους Έφηβους να αρχίσουν το κάπνισμα

Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας σε όλες τις θέσεις και σε όλα τα τμήματα, στα κυλικεία, εντός όλων των Θυρών, στις αίθουσες υποδοχής Δημοσιογράφων, Vip, καθώς και στο VIP BWIN Lounge.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close