ΑθλητικάΔήμος ΠολυγύρουΧαλκιδική

Πολύγυρος: Βελτιώσεις στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας

Από το Δήμο Πολυγύρου και το Νομικό πρόσωπο του Δήμου ''Αριστοτέλης''

Ένα σημαντικό ζήτημα της πρωτεύουσας λύθηκε πριν από λίγες ώρες καθώς με τη συμβολή του Δημάρχου, Αστέριου Ζωγράφου και του προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου ”Αριστοτέλης”, Αναστάσιου Καραφουλίδη τοποθετήθηκε φωτισμός ”Led” ελάχιστης κατανάλωσης στο Δημοτικό Στάδιο του Πολυγύρου.

Στόχος της ενέργειας είναι να παραμένουν περισσότερες ώρες τα φώτα του σταδίου αναμμένα, με χαμηλότερη χρέωση, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τους χώρους του αθλητικού χώρου, τόσο οι ομάδες, όσο και ο κόσμος που θέλει να αθληθεί βραδινές ώρες, τις ώρες που δεν χρησιμοποιείται από τους συλλόγους.

Είναι γνωστό πως το στάδιο της πρωτεύουσας ενδείκνυται για πολλές αθλητικές δραστηριότητες και δεν είναι λίγοι αυτοί που το χρησιμοποιούν καθημερινά. Πλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν και κατά της βραδινές ώρες.

Μάλιστα, η Νίκη Πολυγύρου μέσα από τη σελίδας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο, Αστέριο Ζωγράφο, όσο και τον Πρόεδρο ”Αριστοτέλη”, Αναστάσιο Καραφουλίδη, για τις ενέργειες τους και την υλοποίηση του ζητήματος.

*Φωτογραφία: Νίκη Πολυγύρου

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close