Ένα σημαντικό ζήτημα της πρωτεύουσας λύθηκε πριν από λίγες ώρες καθώς με τη συμβολή του Δημάρχου, Αστέριου Ζωγράφου και του προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου ”Αριστοτέλης”, Αναστάσιου Καραφουλίδη τοποθετήθηκε φωτισμός ”Led” ελάχιστης κατανάλωσης στο Δημοτικό Στάδιο του Πολυγύρου.

Στόχος της ενέργειας είναι να παραμένουν περισσότερες ώρες τα φώτα του σταδίου αναμμένα, με χαμηλότερη χρέωση, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τους χώρους του αθλητικού χώρου, τόσο οι ομάδες, όσο και ο κόσμος που θέλει να αθληθεί βραδινές ώρες, τις ώρες που δεν χρησιμοποιείται από τους συλλόγους.

Είναι γνωστό πως το στάδιο της πρωτεύουσας ενδείκνυται για πολλές αθλητικές δραστηριότητες και δεν είναι λίγοι αυτοί που το χρησιμοποιούν καθημερινά. Πλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν και κατά της βραδινές ώρες.

Μάλιστα, η Νίκη Πολυγύρου μέσα από τη σελίδας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο, Αστέριο Ζωγράφο, όσο και τον Πρόεδρο ”Αριστοτέλη”, Αναστάσιο Καραφουλίδη, για τις ενέργειες τους και την υλοποίηση του ζητήματος.

*Φωτογραφία: Νίκη Πολυγύρου