Για τους πέντε αγώνες που έδωσαν όλα τα τμήματα βόλεϊ του ΠΟΜ, από ανδρικό ως και κορασίδες, μόλις μία ήττα γνώρισαν κάτι που αποδεικνύει πως οι επίσημες υποχρεώσεις κύλησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξεκίνημα με το δεξί για την Ανδρική ομάδα, η οποία νίκησε εκτός έδρας τον Ιωνικό με 3-1 σετ.

Η ομάδα του ΠΟΜ μπήκε με πάθος στο παιχνίδι και έχοντας πολύ καλή απόδοση σε όλους τους τομείς, πήρε τα 2 πρώτα σετ από έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αντίπαλο. Το τρίτο σετ χάθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ η ομάδα επανέκαμψε δυναμικά στο τέταρτο και τελείωσε το παιχνίδι, με όλους τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Την ομάδα απαρτίζουν οι: Χρήστος Σκουριάς (C), Δημήτρης Κεχαγιάς, Γιάννης Μυλωνάς, Γιώργος Μέγας, Μιχάλης Τσάλας, Μανώλης Κουτσουρές (L), Βασίλης Βαμβακάς, Θοδωρής Λεονταρίδης & Γιάννης Λεμονής. Προπονητής ο Χρήστος Τσιόπουλος.

Δύο νίκες και μία ήττα είναι ο απολογισμός για τις ομάδες του ΠΟΜ.

Οι Παίδες έπαιξαν εκτός έδρας με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, από την οποία έχασαν με 3-0 σετ (25-23, 25-18 & 25-17). Οι παίκτες των Μουδανιών έπαιξαν χωρίς τον βασικό τους πασαδόρο, ωστόσο έκαναν καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο σετ, το οποίο ήταν και το πιο αμφίρροπο.

Οι δύο ομάδες των Κορασίδων πέτυχαν δύσκολες εκτός έδρας νίκες επί των αντιπάλων τους.

Η Α’ ομάδα των Κορασίδων αντιμετώπισε την Σταυρούπολη, την οποία κέρδισε με 3-1 σετ (25-23, 23-25, 25-16 & 25-19). Τα κορίτσια χωρίς να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην επίθεση, αλλά με καλό σερβίς και εκμεταλλευόμενες τα πολλά λάθη των αντιπάλων τους, ειδικά στο σερβίς, κατάφεραν και πήραν τη νίκη.
Η Β’ ομάδα των Κορασίδων, επίσης πήρε μία πολύ δύσκολη νίκη, κερδίζοντας στα “σημεία” την Αναγέννηση Ρυσίου με 3-0 σετ (25-19, 26-24 & 25-23). Τα κορίτσια έδειξαν χαρακτήρα, ειδικά στα σετ που κρίθηκαν στους δύο πόντους. Στο 3ο σετ μάλιστα, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 14-6 και 18-11, κατάφεραν και έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και πήραν το σετ και το παιχνίδι.
Σημειωτέον ότι τις Κορασίδες Β’ κοουτσάρισε η Ευγενία Πάνκου, αφού η Χρυσούλα Κατριλιώτη έπρεπε να είναι στον αγώνα της Α’ ομάδας.

*Φωτογραφία: ΠΟΜ VolleyBall Team