Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Recycle Greece Νίκος Τσερκεζίδης προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Πόλεων”.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συμπατριώτη μας κ. Μαργαρίτη Σχοινά πάνω στον κύριο στόχο που έχει θέσει η ΕΕ, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Ευρωπαίων.
Πιο συγκεκριμένα, τέθηκε το θέμα της ανακύκλωσης ως βασικού παράγοντα της επιδιωκόμενης βελτίωσης και παρουσιάστηκαν τα επόμενα, ήδη σχεδιασμένα, βήματά της Εταιρίας για τη σύνδεση της ανακύκλωσης με την εκπαίδευση, προχωρώντας πολύ πιο πέρα από την απλή ευαισθητοποίηση των πολιτών πάνω στο θέμα της ανακύκλωσης.
“Η επίσκεψή μας στις Βρυξέλλες έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συμπατριώτη μας κ. Μαργαρίτη Σχοινά. Συζητήσαμε για καινοτόμες ιδέες και πρακτικές σχετικά με την ανακύκλωση, ένα θέμα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη. Ιδιαίτερα τονίσαμε τη σημασία της εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος”, τόνισε από την Εταιρία ο Νίκος Τσερκετζίδης.