Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Η Ευρώπη Δίπλα Σου» διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Χαλκιδικής Europe Direct Halkidiki, με έπαθλο ένα ταξίδι για δύο άτομα στις Βρυξέλλες.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη των έργων που έχουν πραγματοποιηθεί με την στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Χαλκιδική και μπορούν να λάβουν μέρος άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν στον νομό.

Εάν θέλεις και Εσύ να κερδίσεις το ταξίδι για τρεις μέρες στις Βρυξέλλες ακολούθησε τα παρακάτω βήματα :

Βήμα 1
Τράβηξε δυο φωτογραφίες (μια καλλιτεχνική και μια κατά την χρήση του έργου) ένα έργο που έχει πραγματοποιηθεί με ευρωπαϊκά χρήματα .

Βήμα 2
Στείλε με mail στο eu.direct_halkidiki@business-mentality.com τα στοιχεία σου και τις δυο φωτογραφίες στο Europe Direct Halkidiki έως 13 Οκτωβρίου. Ολες οι φωτογραφίες θα ανέβουν στη σελίδα στο Facebook(@edichalkidiki) σε άλμπουμ με ονομασία «EuropeNextToYOU-ΗΕυρωπηΔιπλαΣΟΥ».

Βήμα 3

Ολοι μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους φωτογραφία από 14 έως 27 Οκτωβρίου, κάνοντας like στη σελίδα και στην αντίστοιχη φωτογραφία και η φωτογραφία με τα περισσότερα like κερδίζει το ταξίδι.

Τέλος, το Νοέμβριο, θα δημιουργηθεί μια έκθεση φωτογραφίας με τις φωτογραφίες που πήραν τα περισσότερα like. Η Έκθεση θα ταξιδέψει σε όλη την Χαλκιδική σε δημοσίους χώρους (Δημαρχεία, Πολιτιστικά Κέντρα, Γυμναστήρια).

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Χαλκιδικής Europe Direct Halkidiki
Γ. Παπανδρέου & Γ. Καρυωτάκη (γωνία)
Εμπορικό Κέντρο ΕΝΩΣΗ, Ν. Μουδανιά