«Αρωμα» Ινδίας έχει αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες η Χαλκιδική, μιας και 175 γυναίκες από κάθε γωνιά της ασιατικής χώρας-και όχι μόνο- έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα καλλιστεία.

Συγκεκριμένα σήμερα το βράδυ θα γίνει γνωστή η Mrs India Worldwide 2019 στο μεγάλο διαγωνισμό που θα λάβει χώρο στο «Πόρτο Καρράς».

Η Σταρ Mrs India θα γίνει πρέσβειρα της εταιρίας Shri Sai Entertainment που έχει αναλάβει την διοργάνωση του event, με σκοπό να προωθήσει να διαφημίσει και να προωθήσει τον ινδικό πολιτισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ θα κερδίσει και πλούσια δώρα.

Μεγάλη όμως είναι και η διαφήμιση και προβολή τόσο της Χαλκιδικής όσο και της Ελλάδας γενικότερα από την όλη διοργάνωση.

Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν στην περιοχή και τον Οκτώβριο, καθώς η φετινή διοργάνωση προωθεί τους πανέμορφους τουριστικούς προορισμούς, την ιστορία και τον πολιτισμό της Βορείου Ελλάδας στην Ινδία και τον κόσμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διαγωνιζόμενες φωτογραφήθηκαν με φόντο τα σημαντικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση αναμένεται να προβληθεί σε έως και 150 εκατ. άτομα απ’ όλο τον κόσμο.