Ο ΠΑΟΔ πλησίασε στην κορυφή με το μεγάλο διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και κατάφεραν να αποδράσουν με τους τρεις βαθμός χάρη σε γκολ του Γιώργου Θ. Ξεφτέρη νωρίς στο παιχνίδι. Από την άλλη, η Ορμύλια έδειξε σημάδια κούρασης καθώς προερχόταν από το δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλικράτεια(1-4) και γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Αμφότερες, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, είχαν τις ευκαιρίες τους αλλά το σκορ παρέμεινε στο 0-1 από το πρώτο μέρος.

Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα δεδομένου και της αγωνιστικής κατάστασης αλλά και της βαθμολογίας των δυο ομάδων. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Ορμύλια καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας, Χρήστος Σαραφιανός με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη.

Οι δυο μονομάχοι δείχνουν εξαιρετικά σημάδια στις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α’ κατηγορίας και έχουν θέσει ψηλά το πήχη ως το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Στην κορυφή παρέμεινε η Ορμύλια παρά την ήττα αλλά πλησίασαν τα Δουμπιά σε απόσταση αναπνοής στο -3.

Δόξα Ορμύλιας – ΠΑΟ Δουμπιών 0-1
Σκόρερ: Δουμπιά: Γιώργος Θ. Ξεφτέρης (12′)

Συνθέσεις:

Ορμύλια(Κλάψας): Σαραφιανός Χ, Μπούιντας, Δεληθανάσης, Λανταβός, Σαραφιανός Ν, Αμαρίλντο, Κόκκα, Κολιός, Παπαβασιλείου, Γκότας, Κεσίδης
Αλλαγές: Θαλασσάς, Ιγνάτογλου, Μάρκελ

Δουμπιά(Βραχνός): Στέφος, Γ.Κ Ξεφτέρης, Γ.Θ Ξεφτέρης, Βραχνός, Μπαγιαζίτι, Σκονδράνης, Ανγκόλι, Αλέκου, Τράκας Θ, Τράκας Σ, Χατζής
Αλλαγές: Μπούρντα, Τζημητρέας, Χαμίτι, Δεβερτζής

*Φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς των Δουμπιών μετά το διπλό στην Ορμύλια, Facebook