Ένα σπάνιας ομορφιάς παιχνίδι εξελίχθηκε στην Όλυνθο κόντρα στην τοπική ομάδα και τη Σάρτη.

Βέβαια, η Όλυνθος καταφέρνει την τρίτη ανατροπή φέτος με το ίδιο σκορ (δυο κύπελλο, μία πρωτάθλημα) μετά από οκτώ επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Σκέμπι στο 10′ με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής για να γυρίσουν το παιχνίδι οι της Σάρτης με όμορφα τέρματα του Σπανού και του Φειδάκη εντός λίγων λεπτών.

Το δεύτερο μέρος ήταν ένας μονόλογος για την Όλυνθο που ισοφάρισε από την άσπρη βούλα με τον ίδιο παίκτη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Γεραντζής και εκτέλεσε εύστοχα ο Σκέμπι.

Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση ο Πανανός έκανε το γέμισμα, όλη η ομάδα της Ολύνθου ήταν στην περιοχή της Σάρτης με τον Καραγκιοζίδη να πιάνει την κεφαλιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Σταγκώνη.

Η Όλυνθος έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και ευτύχησε να πάρει το τρίποντο στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το πέναλτι των γηπεδούχων αμφισβητήθηκε από τους ανθρώπους της Σάρτης, ενώ αποβλήθηκε ο Τσελέπης μετά τη λήξη του αγώνα.

Όλυνθος Ολύνθου – ΑΟ Σάρτης 3-2
Σκόρερς: Όλυνθος(Σκέμπι 10′, 65′ πεν, Καραγκιοζίδης 92′), Σάρτη(Σπανός 33′, Φειδάκης 38′)

Συνθέσεις:

Όλυνθος(Νεοφώτιστος): Σουνάς, Καραγκιοζίδης, Καράι, Σάγγος, Μουρμούρης Ν, Αθανασιάδης Σάβ, Κεριότα, Νικολαϊδης, Πανανός, Σκέμπι, Γεραντζής
Αλλαγές: Στερμούγκου, Μουρμούρης Γ, Μουρμούρης Λ, Ζαμπούνης

Σάρτη(Ζάββας): Σταγκώνης, Ζάββας, Νταμαρλής, Κοτρώνης Παναγ, Κοτρώνης Παντ, Λουκάκης, Τακάκης, Σπανός, Φειδάκης, Παπάς, Γεωργιάδης
Αλλαγές: Τσελέπης, Σαβράμης

*Φωτογραφία ΕΠΣΧ